NFT-re épülő ügyfél­programok

Bár az NFT-k körüli hype még javában tart, és a marketplacek rogyásig vannak pixelgrafikákkal, nagy részük értéktelen, és jó eséllyel el fog tűnni a süllyesztőben. Az NFT témaköre azonban sokkal több ennél. Virtuális objektumokat összekapcsolni fizikai értékekkel rendkívül izgalmas lehetőségeket teremt, melyet a korán ébredő márkák már elkezdtek kihasználni. Hiszen minden, ami a digitális lojalitással, az elköteleződéssel és a márkahűséggel kapcsolatos, kreatív gondolkodással NFT környezetbe csomagolható.

Miben rejlik a TikTok sikere?

A világon a legtöbbet letöltött applikáció tavaly a minivideós TikTok volt. A föld lakosságának több mint a fele használ rendszeresen – olykor napi 2,5 órát eltöltve - social media platformot. A legnagyobb hájp most a TikTok körül van, év végére a TikTok elérte az 1 milliárd felhasználót, Magyarországon pedig a 2 milliót. Megnéztük, mi van e mögött az óriási fejlődés mögött, és miért lehet ilyen népszerű a videós platform.

Új nyomvonal a közösségi médiában

Egy kommunikációs ügynökség életében mindig kiemelten fontos, hogy a partner milyen briefet ad, de talán ennél is fontosabb, hogy az ügynökség milyen kommunikációs irányokkal reagál erre – és hogy ezek miként újítják meg a kommunikációt a social platformokon.

Armadillo CSR: több száz rászorulónak gyűjtött adományt az Armadillo

55 adománydoboz – nagyságrendileg 110 rászoruló megsegítése – volt a cél, végül ennek háromszorosát érte el az Armadillo a karácsonyi adománygyűjtő akciójával. 

Mit hoz nekünk a Metaverse?

Októberben érdekes és elgondolkodtató bejelentés látott napvilágot, a Facebook nevet vált és Meta néven, megváltozott fókusszal folytatja tevékenységét. Vajon miért vált ekkorát ez a hatalmas pénztermelő gépezet? Miért foglalkozik az ott dolgozók nagy része a virtuális világhoz kapcsolódó fejlesztésekkel? Miért fejlesztenek architektúrát termék helyett? Miért toboroz 10 000 új munkaerőt csak Európában, hogy felépítsenek egy univerzumot? Ezeket a kérdéseket járom körül, időnként elszakadva a konvencionális gondolkodástól.

Szervusz Salvus

Az Armadillo influencer üzletága, az influencerek.hu készíti a Salvus Gyógyvíz első integrált márka kampányának influencer kommunikációját. Szervusz Salvus, üdvözlünk reklámügynökségünk partnerei között!