AMC

Online marketing

A világ egyik legnagyobb tévévállalatától, az amerikai AMC-től – amely többek között a The Walking Deadet is jegyzi – kapott megbízás értelmében 2019 tavaszától összesen 4 ország 9 hűségklubja online-megjelenését, hírleveleit tervezzük meg, hírlevélkampányait bonyolítjuk, illetve feladataink közé tartozik a három magyar hűségklub Facebook-kampányainak tervezése, elkészítése és menedzselése is. A három magyarországi csatorna, a Minimax, a Sport Tv és a Tv Paprika hűségklubja mellett a két romániai testvér, az ottani Minimax és Tv Paprika klubja is része a projektnek, ahogy a csehországi és szlovákiai Sport Tv-é és Minimaxé, illetve a magyar Spektrum Tv-é is.

CRM-ökoszisztéma
Egységes megjelenés tervezése

A spanyol La Torre Wallace ügynökség által felépített, több alrendszerből összeálló CRM-ökoszisztéma lehetővé teszi az AMC hűségklubjaiba regisztrált felhasználók egységes kezelését, és a csatornák aktivitásaiba való hatékony bevonását. A rendszert a La Torréval szorosan együttműködve folyamatosan monitorozzuk, optimalizálva annak működését. Emellett a mi egyik feladatunk a klubok havonta megújuló landingoldalai dizájnjának elkészítése.

Kampánymenedzsment
eDM, landig oldal, sorsolás

Az ökoszisztéma egyik alapvető funkciója az eDM-kiküldés a klubtagok számára, amelyhez a kiküldendő hírleveleket a landingoldalakhoz illeszkedő dizájnnal és szerkezettel készítjük el.
A landingoldalak és a hírlevelek legfontosabb része a havi nyereményjáték, melynek keretében a regisztrált klubtagok között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Szintén a feladataink közé tartozik a sorsolások minden tekintetben szabályos lebonyolítása hónapról hónapra.

Social media
Napi posztokkal segítjük az online kommunikációt

A Facebookon való népszerűsítés kiemelt jelentőségű az AMC hűségklubprogramjában, hiszen a csatornák követőinek száma százezres nagyságrendben mérhető a legnagyobb közösségi oldalon. A három magyarországi klub Facebook-kampányaihoz írt kreatívszövegekkel, elkészített képekkel és látványos animációkkal, illetve a kampányok szakszerű beállításával és optimalizálásával három hónap alatt közel 25 ezer regisztrált felhasználót tudtunk gyűjteni a magyar hűségklubok számára.