Web layout, UX tervezés

A weboldalkészítés legelső, nagyon fontos lépése az alapos tervezés, melynek segítségével a felhasználók számára is vonzó, egyszerűen használható felületet kapunk. A honlapkészítés során ezért az oldalakat úgy tervezzük meg, hogy a design a felhasználót a szükséges információkon át egyenesen az értékesítésig vagy a kapcsolatfelvételig vezesse. Ehhez szükséges a user experience és user interface, röviden a UX és UI design, melynek lényege, hogy egyszerre könnyen felhasználhatóvá és külsőleg is vonzóvá teszi a digitális felületeket, így segítve, hogy a felhasználók gyorsan és hatékonyan igazodjanak el a weboldalainkon.

Weboldal készítés

A kezdeti igényfelmérés után, az elérni kívánt célokhoz igazodva a weboldal készítés során mindig egyedi, a megrendelőre szabott digitális megoldásokat kínálunk. Akár teljes céges weboldalról, akár kisebb microsite-ról van szó, sokféle lehetőséget kínálunk, így például landing oldalak, portálok létrehozását, hírlevelek kiküldését, de akár webshopok fejlesztését is. A weblap készítés során figyelembe vesszük a SEO alapelveket és a reszponzivitást. Az átadást követően sem engedjük el ügyfeleink kezét, igény szerinti kommunikációs tanácsadással és marketing megoldásokkal érjük el a magas látogatottságot.

Nyílt forráskódú weboldalak

Egyszerű, könnyen használható, költséghatékony weboldalt szeretnél, melyet később akár te magad is kezelhetsz?

Akkor számodra egy nyílt forráskódú, például egy WordPress alapú weboldal készítése lehet a tökéletes megoldás. Az így elkészült weboldalak legnagyobb előnye, hogy jellemzően olcsóbbak, gyorsabban elkészülnek, mint egyedi fejlesztésű társaik és minimális szaktudással szerkeszthető profi céges honlapok készíthetők. A nyílt forráskódú weboldalakra ráadásul rengeteg előre elkészített modul és plugin elérhető, melyek segítségével könnyen tovább fejleszthetjük a felületeinket!

Egyedi fejlesztésű weboldalak

Komolyabb, összetettebb igények esetén az egyedi fejlesztésű weboldal készítése nyújthat igazi megoldást. Az általunk fejlesztett motorra épített weboldalakon nincsenek korlátok, az a kívánt igények felesleges funkciók nélkül valósíthatóak meg. Az átadást követően support szerződés keretein belül végezzük el a szükséges fejlesztéseket vagy akár a tartalom menedzsmentet is. Különleges igények és speciális feladatok megvalósítására (például lojalitásprogram, online oktatás vagy közvélemény-kutatás) mindenképpen az egyedi fejlesztésű weboldalak készítését javasoljuk.

Egyedi digitális termék fejlesztése

Bármit is álmodtál meg, nálunk nincs lehetetlen!

Az egyedi digitális termékek készítésével olyan megoldásokat valósítunk meg, melyekre nincs a piacon „dobozos” megoldás. Az ilyen rendszerek bevezetésének fontos célja az adminisztrációs terhek csökkentése, és a hatékonyság növelése. Referenciáink között szerepelnek web alapú alkalmazások, nyilvántartó rendszerek, ügyviteli- vagy CRM-rendszerek, loyalitásprogramok, illetve intranet felületek. A fejlesztésen túl a rendszereket üzemeltetjük és igény szerint marketing támogatással segítjük a célokat.

Marketing támogatás

Reklámügynökségünk teljes szakértelme is partnereink rendelkezésére áll. Már a weboldal készítése során figyelembe vesszük a kommunikációs célokat, megoldásaink jellemzően sales fókuszúak. A honlap készítése után sem engedjük el a márka kezét, a termék vagy szolgáltatás támogatására rengeteg innovatív ötletet és megoldást nyújtunk. Az általunk készített weblapokra, legyen az termékbemutató microsite, interaktív nyereményjáték vagy lojalitásnövelő pontgyűjtő program, nemcsak fejlesztőként tekintünk, hanem marketing szakemberként is.

Tanácsadás, menedzsment

A jól elkészített weboldal a sikeres kommunikáció első lépése, melyre akár teljes marketingkampányt is fel tudunk építeni. Tanácsadás szolgáltatásunk többek között kiterjed a technológiai megvalósításra, a SEO elemzésre, az optimalizálásra és a kommunikációra is, összetettebb projektek esetében is. Mára már több száz weboldal elkészítésén vagyunk túl, ezért széles körben tudunk tanácsokat is adni az ügyfeleinknek, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a weboldalukból, vagy webes alkalmazásaikból.

Kapcsolódó esettanulmányok

Több, mint webfejlesztés

Ügynökségünk már több mint 10 éve foglalkozik azzal, hogy megtalálja a cégek és a felhasználók számára is legjobb megoldásokat, mindebben pedig marketingügynökségünk teljes szakértelme és tapasztalata támogatja őket. Mára már több száz projekt megvalósításán vagyunk túl, ennek köszönhetően pedig minden helyzetben tudunk tanácsokat is adni az ügyfeleinknek, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a weboldalukból, webes alkalmazásaikból.