Alapozd meg a márkád sikerét profi grafikai tervezéssel!

Grafikai tervezés

A logó készítésétől az arculattervezésen át a webdesign-ig grafikusaink pontosan tudják, hogy néz ki egy sikeres márka. Szeretnéd, hogy a tiéd is az legyen? Akkor jó helyen jársz!

Hiszünk abban, hogy...

minden a logó tervezésével kezdődik

Az arculat megalapozásához elemezzük a konkurencia vizuális megjelenését és az iparágra jellemző design elemeket, és megtervezünk egy egyedi, azonnal felismerhető logót, amely tökéletesen képviseli a márkádat.

a profi arculattervezés jobb eredményeket hoz

Az emberek jobban megbíznak egy egységes arculattal rendelkező márkában, amelynek jellegzetes arculati elemeit könnyedén megjegyzik és felismerik.

a jó webdesign növeli az eladásokat

Weboldalak készítése során olyan felületet tervezünk, amelyen a felhasználók szívesen töltik az idejüket, és a webdesign elvezeti őket egészen a vásárlásig vagy kapcsolatfelvételig.

sok múlik a sebességen

Mivel ügynökségünknél grafikusok egész csapata áll rendelkezésre, a kéréseket rendkívül gyors átfutási idővel meg tudjuk valósítani.

egységben az erő

Reklámügynökségünk teljes körű szolgáltatást nyújt a marketingkommunikációtól a weboldalak készítéséig, így minél több feladatot bízol ránk, annál kevesebb dolgod lesz az egyeztetéssel és a feladatok közvetítésével.

Szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculattervezés a logó tervezésével kezdődik, amelyből legalább 2-3 verziót készítünk. Ezután megtervezzük a céges névjegykártyát, levélpapírt és logózott borítékot, valamint céges e-mail design-t és az egyéb elemeket, és elkészítjük az arculati kézikönyvet, amely rögzíti a logó és az arculati elemek helyes használatát.

Grafikai tervezés

Legyen szó kár termékcsomagolás tervezésről, vagy óriásplakát grafikáról, grafikus csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a grafikai tervezés területén. Az aktuális trendeknek megfelelő grafikai tervezéssel a legnagyobb márkák közé emeljük a termékedet.

Logó tervezése

Az arculattervezés és a webdesign első eleme a logó tervezése. A márkádat és a céljaidat megértve olyan emblémát tervezünk, amely hűen képviseli mindazt, ami sikeresség teszi a céged.

Webdesign

A webdesign során az arculattervezéskor megalkotott elemekből kiindulva egy felhasználóbarát, funkcionális, ugyanakkor esztétikus weboldalt készítünk, amelyet webfejlesztőink meg is tudnak valósítani.

Kiadványtervezés, tördelés

Hagyd a pepecselést, és bízd profikra a kiadványod: legyen szó akár reklámújságról, katalógusról vagy szórólapról, a trendeknek és az igényeknek megfelelő grafikai tervet készítünk. A kiadványtervezéstől a tördelésig és a nyomdai előkészítésig mindenről szakértő módon gondoskodunk!

Nyomdai előkészítés

Nem igazodsz ki a nyomdai követelményeken? Ne hagyd, hogy ezen bukjon el a kiadványod: vállaljuk a teljes körű nyomdai előkészítést!

Social media grafikák

Az igényes social media menedzsment ma már szinte elvárás a márkákkal szemben. A magas minőségű, márkát megfelelően képviselő grafikai anyagok már a közösségi médiában is alapvetőek, és tovább növelik a márka presztízsét.

BÍZD SZAKÉRTŐKRE A MÁRKÁD MEGJELENÉSÉT, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS ALAPOZD MEG A SIKERED MOST!