Influencer kiajánlás

Úgy ismerjük a hazai influencerpiacot, mint a tenyerünket. Megtaláljuk az adott iparághoz és célközönséghez leginkább illeszkedő véleményvezéreket, akik hitelesen tudnak kommunikálni a márkádról a követőik felé azon a platformon, ahol a legotthonosabban mozognak, legyen ez akár az Instagram, a YouTube vagy a TikTok. Reklámügynökségünk folyamatos támogatást biztosít számodra az együttműködés során: a kreatív koncepciótól kezdve a folyamatos kampánymenedzsmenten át a riportálásig.

Komplex kampánytervezés

Megtervezzük, hogy nézzen ki az együttműködés: milyen tartalmi elemeket javaslunk milyen ütemezéssel, és milyen marketingeszközökkel tehetnénk még hatékonyabbá az influencer kommunikációját a márkáról. Egy-egy jól időzített natív- vagy PR-megjelenéssel akár meg is sokszorozhatjuk az influencer-együttműködésünk által elért emberek számát!

Részletes riportálás az eredményekről

Az influencer-együttműködések esetén is az online kampányokra jellemző, pontos statisztikákkal tudjuk mérni az eredményeket. Legyen szó akár egy sales promócióról, termékbevezetésről, vagy az eladások növeléséről, az észrevehető különbséget számokkal is alá tudjuk támasztani. Mivel csak olyan véleményvezéreket ajánlunk, akikben megbízunk, előzetes becslést is tudunk adni a várható eredményekről.

Videós tartalmak

Az influencermarketing nem egy szigorúan egyirányú utca: nemcsak a te márkád jelenhet meg a véleményvezérek tartalomfolyamában, hanem a saját népszerűsítő anyagaidban is felbukkanhat egy-egy hiteles véleményformáló! Mit szólnál egy reklámfilmhez, amely egy milliós követőbázissal rendelkező hírességhez kapcsolja a márkádat?

Egyedi kampányok kivitelezése

A márkád azért sikeres, mert egyedi ‒ ezt mi is tudjuk. Ha valami olyasmiben gondolkozol, amilyet még nem láttál a piacon, mi alig várjuk, hogy megoszd velünk! Full-service marketingügynökségként a megoldások széles tárháza áll rendelkezésedre nálunk, amiből szabadon válogathatsz, hogy még sikeresebb kampányt szállíthassunk neked. Aki ismer minket, már tudja: nálunk nincs lehetetlen!

Tartalomgyártás

Az influencer-együttműködés kampánymenedzsmentje során a kikerülő tartalmakat is megtervezzük: a véleményvezérrel együttműködve komponáljuk meg, hogy hogy nézzen ki a szponzorált poszt, milyen tartalmi elemeknek kell szerepelniük benne, és végig gondosan felügyeljük, milyen környezetben jelennek meg ügyfeleink termékei.

Social media kommunikáció

Az influencer-együttműködésed akkor lesz igazán sikeres, ha természetes módon beilleszthető a social media csatornáidon közzétett tartalmak sorába. A véleményvezérek által a márkád felületeire terelt érdeklődőkből könnyedén követők, sőt rajongók válhatnak, ha minőségi tartalommal találkoznak az oldalaidon. Ügynökségünk ebben hosszú távú segítséget tud nyújtani folyamatos social media kommunikációs szolgáltatásunkkal.

TikTok

A legfiatalabb célcsoport (Z generáció) eléréséhez mára már megkerülhetetlenné vált a platform, ahol a TikTok influencerekkel közös együttműködések mellett TikTok hirdetések vagy akár saját brand csatorna formájában is megjelenhet a márkád! Ismerjük és követjük a TikTok trendeket, így a márkád mindig biztonságos és hiteles környezetben jelenik meg, minőségi tartalommarketing megoldásokba ágyazva. Ne hagyd ki a lehetőséget, a fiatal vásárlóid a TikTokon várnak rád!

Kapcsolódó referenciák

Több, mint influencerek

Mi nemcsak egy-egy Instagram posztot adunk el neked valamelyik véleményvezér oldalán, hanem egy teljes kreatív koncepciót. Megértjük a márkád mögött rejlő üzenetet, feltérképezzük a célközönséged, mindehhez megkeressük a tökéletes influencert ‒ de itt nem állunk meg! Ha szeretnél több vásárlót, nagyobb márkaismertséget, esetleg egy új termék bevezetését támogatnád meg, mi teljeskörű szolgáltatáscsomaggal várunk ‒ az online hirdetésektől az egyedi landing oldalakon át a tévéreklámokig!