REÖK

Virtuális szoborkiállítás

Kiterjesztett valóság technológián alapuló látványos alkalmazást fejlesztettünk a Szegedi Szabadtéri Játékok felkérésére. A virtuális szoborkiállítás a világ leghíresebb szobrait hozta el testközelbe, az augmented reality technológia segítségével.
A kiállításon a látogatók közelről szemlélhették meg a híres műalkotásokat, a Dávid-szobrot, a kínai agyaghadsereg egyik katonáját, a Laokoón-csoportot, a Szfinxet, a Szabadság-szobrot és Rodin, Gondolkodó szobrát.

Augmented reality
Virtuális szoborkiállítás

A recepción felvehető tabletekkel járhatják végig a látogatók a kiállítást. A tabletekre az alkalmazást előre feltelepítettük, így a látogatók könnyedén tudják használni a kiállítás alatt.
A kihelyezett, önmagában is látványos, 3 m magas dekorációs elemek markerként funkcionálnak, a tabletet rá irányítva jelenik meg a műalkotás. A szobor megszemlélhető, körüljárható és a program részeként futó alkalmazással a vele készült fotó megosztható – szelfizz a világ leghíresebb szobraival! A Színházak éjszakáján bemutatott kiállítás hatalmas sikert aratott.

Egyedi fejlesztés
Testreszabott megoldások

A kiállítás 2016-os megjelenés óta többször használtuk az augmented reality technológiát kampányok során és márkaépítésre is egyaránt. A technológia rendkívül látványos, figyelemfelkeltő, és megvan az az előnye, hogy sok területen kapcsolódhat a marketinghez.