Szegedi Szabadtéri

Weboldal készítés

A Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalának teljes megújítására kaptunk felkérést, melynek célja a korszerűbb design kialakítása, a jobb felhasználói élmény elérése és a pontosabb mérhetőség biztosítása volt.

A fejlesztés első lépése a UX szemléletű kutatás volt, mely során elemeztük a felhasználók viselkedését. Az eredmények alapján alakítottuk ki a legoptimálisabb menüstruktúrát, terveztük meg a főoldalt és a különböző aloldalakat. A tesztek során alakult ki a végső struktúra és modern, arculathoz illeszkedő layout.

Web layout
Eszközfüggetlen megoldások

A tervezés és fejlesztés során ügyfelünk kiemelt igénye volt a modern, animációkat is felvonultató megjelenés, ami mindezek mellett mégsem vonja el a figyelmet a termékekről.

Arculat frissítés
Az új logó implementálása

2021-ben megterveztük a Szegedi Szabadtéri Játékok új arculatát és ennek keretében a honlap grafikáját is frissítettük.

Egyedi fejlesztés
Testreszabott megoldások

A weboldalt saját, egyedi rendszerünkre fejlesztettük és kifejezetten az ügyfél igényeinek megfelelően, felhasználóbarát módon alakítottunk ki. A fejlesztés során különös figyelmet kellett fordítanunk a jegyértékesítő partner rendszerének integrációjára is. Az oldal átadása óta kiválóan teljesít, lényegesen nőtt a forgalom és az oldalon eltöltött idő.