Toman Diet

Gasztrovideók

Együttműködésünk során több mint 50 receptvideót forgattunk a Tomán Szabina nevéhez kötődő életmód- és gasztromárkának. Ez a Finomat, gyorsan, TOMÁNOSAN.

Már az együttműködés elején megértettük: a Toman Diet nem csupán egy fogyókúrás márka. Tomán Szabina – akinek sikersztoriját egy ország ismeri az RTL Klub Cápák között című műsorának vállalkozójaként – sikerének egyik titka az, hogy valódi közösséget épített a brand köré. A közösség erejének pedig legalább akkora szerepe van az egyéni sikersztorikban és látványos végeredményekben, mint maguknak a Toman Diet termékeknek.

Kreatív koncepció
Több, mint filmgyártás

Ez a felismerés vezetett el minket a koncepció kidolgozásához: olyan gasztrovideók megalkotása volt a célunk, amelyek segítségével a diétázók azt érezhetik, hogy nincsenek egyedül a céljaikhoz vezető úton: együtt könnyebb! Ehhez olyan formátumot választottunk, ami a mai felgyorsult tartalomfogyasztási kultúránkban nyugodt szigetként várja a társasági élményre és finom fogásokra éhezőket.


Az elkészült videók egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy főzés közben is könnyen követhetők. A felpörgetett snittekkel operáló, információátadásra optimalizált receptformátumokkal szemben a közös főzés élményére helyeztük a hangsúlyt. Így a receptvideók segítségével valóban együtt főzhetünk Szabinával, és részei lehetünk a Toman Diet virágzó közösségének.