Wienerberger

Online rendszerfejlesztés

A piacvezető tetőcserépgyártó cég, tetőfedőknek szóló lojalitás programjának immár második generációjára kaptunk felkérést és helyeztük modernebb alapokra. A program megtervezése mellett a technikai feltételek biztosítás is feladatunk volt.

Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Program
A rendszer főbb funkciói
A korábban papír alapon nyilvántartott loyalitásprogramot online alapokra helyeztük, real-time, felhő alapú rendszert fejlesztettünk hozzá melyet összekötöttünk a központi weboldallal is.
Wienerberger - Tondach Partnerprogram
Pontgyűjtő rendszer
A programban részt vevő tetőfedő szakemberek a rendszerben egyszerűen rögzíthetik a kivitelezési projektjeiket, amelyekért pontot kapnak. Az összegyűjtött pontokat egy dedikált webshopban válthatják be a partnerek értékes ajándékokra. A kiemelt teljesítményű szakemberek, VIP programban vehetnek részt. A mobilra optimalizált weboldalon egy cserép ajánló is működik, mely a tető dőlésszög alapján szolgáltat hasznos műszaki adatokat. Ehhez a mobilkészülék szenzorai nyújtanak segítséget.

A korábbi lojalitásprogrammal szemben ez a program az értékesítőket és viszonteladókat segíti. A felületen a naprakész hírek alatt kérdések jelennek meg, amelyek megválaszolásával további pontokat gyűjthet a válaszadó. A rendszer egy online dokumentumtárral is támogatja az értékesítő partnerek munkáját. A gyűjtött pontokat a partnerek beválthatják ajándékokra egy webshop-jellegű felületen.